CLINTON ILI TRUMP?

Znamo za koga biste glasovali na izborima u SAD-u

26.07.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Jeste li ikada pomislili za koga biste glasovali na nadolazećim predsjedničkim izborima u SAD-u? Da se kojim slučajem nalazite na američkom tlu, sigurno biste s pažnjom pratili predizbornu kampanju, no već sada možete provjeriti koliko su vaši životni stavovi bliski onima predsjedničkih kandidata

Utrka za Bijelu kuću opasno se zakuhala i to usprkos činjenici da se predsjednički izbori u SAD-u održavaju tek početkom studenog ove godine.

Kakav je vaš stav o abortusu, istospolnim brakovima, klimatskim promjenama, držanju i nošenju oružja te sličnim temama, samo su neka pitanja koja će vas dočekati odlučite li ispuniti jednostavan kviz vezan uz predizbornu utrku u SAD-u.

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj održat će se početkom rujna i ako se još uvijek niste opredijelili za neku od političkih opcija, imate vremena još nešto više od mjesec dana. Kakvi su stavovi kandidata Hillary Clinton, Donalda Trumpa i ostalih, od kojih su neki već ispali iz predizborne utrke, i jesu li podudarni s vašima, možete saznati ispunite li jednostavan kviz.

Provjerite jeste li u klanu Clinton ili Trump pomoću ovog kviza