SKIDAJ!

Odlična foto aplikacija Prisma napokon stigla i na Androide

25.07.2016 u 21:00

Bionic
Reading

Nekada nadrapaju androidaši, a nekada oni koji koriste iPhone. U ovom slučaju Andoridaši su ti koji su sa zavišću promatrali vlasnike iOS uređaja, a koji su društvene mreže zatrpali svojim fotokreacijama nastalim preko mobilne aplikacije Prisma

Početkom mjeseca u dućanu aplikacija za iPhone i ostale uređaje koji kao pokretačku snagu koriste iOS stigla je aplikacija Prisma. Androidaši su tada ostali zakinuti, no sada dolaze na svoje.

Prisma je napokon dostupna i za ovu mobilnu platformu i sigurno je da će se upravo ova aplikacija pretpostaviti kao trenutačno najpopularnija, naravno iza Pokemon Goa koji nezaustavljivo pronalazi put do sve većeg broja uređaja.

Ako ste kojim slučajem propustili, Prisma je mobilna aplikacija koja će vam fotografije pretvoriti u umjetnička djela, no znatno drugačije nego što to čini recimo Instagram. Prisma koristi znatno naprednije algoritme pri izradi uljepšanih fotografija. Umjesto da preko originalne fotografije samo nalijepi filter, Prisma koristi umjetnu inteligenciju kako bi vašu fotografiju pretvorila u novu, najčešće s potpisom nekog inače poznatog autora.

Na svoje iOS uređaje aplikaciju Prisma skinulo je više od deset milijuna korisnika koji su do sada objavili nešto više od 400 milijuna fotografija, no sada je samo pitanje vremena kada će ih nadmašiti vlasnici Androida.

Prismu za Android možete preuzeti preko ove poveznice