NOVE BRAVIJE

Ovo su Sonyjevi novi 4K HDR televizori

22.07.2016 u 11:59

Bionic
Reading

Sony je predstavio pet serija televizora Sony BRAVIA, napravljenih za zadovoljavanje potreba raznolikih kupaca te omogućiti kvalitetan 4K HDR prikaz

Nove televizore Sony BRAVIA 4K HDR odlikuje kompatibilnost sa standardom High Dynamic Range (HDR) koji će u kombinaciji sa 4K Ultra HD rezolucijom impresionirati obožavatelje detaljne slike.

Ovi uređaji pružaju iskustvo gledanja sadržaja u 4K rezoluciji, kao i ostalih sadržaja unaprijeđene kvalitete bliskih ovoj rezoluciji. Sonyjeva tehnologija u kombinaciji s 4K rezolucijom omogućuje da filmovi, serije, fotografije i sadržaj s pametnog telefona izgledaju bolje nego na standardnom Full HD-u.


Procesor slike 4K X-Reality PRO pomoću Sonyjeva algoritma za vjerniji prikaz scena koristi bazu podataka i daje poboljšane detalje prikazanom sadržaju, od TV programa preko sadržaja sa DVD i Blu-ray diskova do online snimaka i digitalnih fotografija.

Uz operativni sustav Google Android TV moguće je emitirati video sadržaj, pristupiti servisima catch up i igrati video igre. Ljubitelji televizijskog programa mogu se spoljiti na Google Play, Netflix, YouTube i tako dalje.

Nove serije Sony BRAVIA 4K HDR televizora uključuju modele:

XD83 od 49 i 43 inča
XD80 od 55, 49 i 43 inča
XD75 od 65 inča
XD70 od 55 i 49 inča
SD80 od 50 inča

Modeli XD83, XD80, XD75, XD70, i SD80 bit će uskoro dostupni kod većih europskih distributera, a na našem tržištu se očekuju u prvoj polovini rujna.