IMA I USKRŠNJE JAJE

Novi Android je još malo pa gotov, isprobajte ga

19.07.2016 u 21:41

Bionic
Reading

Objavljen je finalni preview build za Android 7.0 Nougat namijenjen razvojnim programerima. Dolazi s igrom koju će mačkoljupci voljeti

Finalni preview build Androida 7.0 Nougat sadrži, između ostalog, sistemske slike uređaja koje je moguće koristiti tijekom beta faze izrade. Budući je još uvijek u pitanju probno izdanje, nema jamstva kako će biti stabilno.

Ne zna se kad će točno izdanje namijenjeno korisnicima biti pušteno u opticaj, osim da će se to dogoditi kasnije tijekom ljeta. Tim koji razvija Android Nougat odgovarat će na vaša pitanja na Redditu u sklopu Ask Me Anything

Tradicionalno, Google je ubacio uskršnje jaje u novo izdanje svog operativnog sustava namijenjenog mobilnim uređajima. Ovog puta razveselit će ljubitelje mačaka jer je riječ o verziji igre prikupljanja mačaka Neko Atsume. Evo kako ćete ju aktivirati.


Otvorite aplikaciju Settings. Odaberite About phone. Kucnite brzo tri puta po Android version. Potom kucnite nekoliko puta po velikom slovu N, pa zadržite pritisak. Pričekajte dok se ispod ne pojavi emotikon mačke.

Zatim povucite dva puta panel s obavijestima kako bi se pojavila opcija Quick Settings. Odaberite Edit. Dugo pritisnite ???? Android Easter Egg (s mačjom glavom) i povucite ju među ostale pločice.

Pločica ???? Android Easter Egg će biti prikazana kao Empty dish. Kucnite po njoj i povucite kako bi odabrali jednu od ove četiri opcije: bits, fish, chicken ili treat. Što god odaberete, to će zamijeniti prazan tanjur.

Pričekajte obavijest A cat is here. Kucnite po njoj kad se pojavi kako bi pogledali svoju zbirku mačaka. Kucnite po jednoj kako bi ju preimenovali ili ju dulje pritisnite kako bi podijelili sliku u visokoj razlučivosti s bilo kojom aplikacijom.

Više:Engadget