SAMO 2.016 PRIMJERAKA

Što kažete na luksuzno izdanje mobitela Galaxy S7 edge?

08.07.2016 u 14:52

Bionic
Reading

Samsung Galaxy S7 edge predstavljen je ranije ove godine i doživio je brojne pohvale - što od recenzenata - što od samih korisnika. Ususret Olimpijskim igrama Rio 2016, Samsung je odlučio iskoristiti priliku i predstaviti ekskluzivno izdanje uređaja dostupno u svega 2.016 primjeraka običnim kupcima

Samsung, inače globalni partner olimpijskih igara na području opreme za bežične komunikacije, je u Sao Paolu predstavio ekskluzivno izdanje Galaxy S7 edge Olympic Games uz aplikaciju Rio 2016 i njezinu aktivaciju diljem Brazila kako bi obilježio službeni početak Samsungove globalne kampanje Olimpijske igre Rio 2016.

I dok će potrošači moći ugrabiti tek ukupno 2.016 primjeraka ovog posebnog izdanja Galaxyja S7 edge, Samsung će isporučiti čak 12.500 komada namijenjenih sudionicima Olimpijskih igara Rio 2016.

'Po prvi put u povijesti, uređaj nadahnut Olimpijskim igrama Rio 2016 sadrži elemente Olimpijskih igara koji su dio samog telefona, jedinstvenim uzorkom oblikovanim po mjeri koji uključuje pet službenih boja olimpijskih krugova. Boje olimpijskih krugova će također biti dominantne na korisničkom sučelju telefona pri funkciji zaključavanja zaslona, kao i na izborniku poruka, poziva te kontakata i obavijesti. Sportaši će također dobiti i najnoviji dodatak za pametne telefone, bežične slušalice Gear IconX koje uz ugrađeni monitor otkucaja srca i mogućnost samostalne reprodukcije glazbe omogućavaju sasvim novo iskustvo vježbanja', stoji u priopćenju.


2.016 telefona će biti dostupno na određenim tržištima od 18. srpnja uključujući Brazil, Sjedinjene Američke Države, Kinu, Njemačku i Koreju.

'Samsungova tehnologija je omogućila aktivno interakciju s navijačima, posebice mladim ljudima diljem svijeta. Međunarodni olimpijski odbor (MOO) je zahvalan Samsungovoj podršci, osiguranju telefona Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition za sportaše koji će se natjecati u Rio de Janeiru. To će natjecateljima omogućiti povezivanje s prijateljima, obitelji i navijačima, te im olakšati da podijele svoje nevjerojatno iskustvo s olimpijskih igara', izjavio je Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora.