POČETKOM SRPNJA

Startupovi, evo gdje možete testirati ideje

28.06.2016 u 14:03

Bionic
Reading

Lean Startup Croatia organizira, u suradnji s inkubatorom Core, novu rundu 'Lean Startup Drilla', događanja osmišljenog kako bi vam pomoglo u stvaranju novog proizvoda i pokretanja startupa

Lean Startup Drill će okupiti inovatore, kreativce, poduzetnike, znatiželjnike, developere, dizajnere i one koji se osjećaju poduzetno, žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat i startup, testirati svoju ideju ili jednostavno naučiti lean način kako je to moguće ostvariti.

Travanjsko izdanje okupilo je pedesetak sudionika koji su formirali osam timova i tijekom 24 sata imali na raspolaganju osam mentora.

Timskim radom, mentoriranjem i predavanjima, timovi okupljeni oko zajedničkog problema naučit će kako napraviti proizvod koji ljudi žele i pokušati ostvariti svoju prvu prodaju.


Mentori s iskustvom u metodologiji Lean Startup će savjetovati i pomagati timovima u planiranju i provedbi vježbi i zadataka u obliku eksperimenata.

Za sudjelovanje na Lean Startup Drillu nije potrebno predznanje.

Događanje Lean Startup Drill - 24 sata intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema načelima Lean Startup bit će održano 8. i 9. srpnja u prostoru CoreHuba Zagreb u Hondlovoj 2/9.