IZBOR GADGETA

Sony nas želi pripremiti za ovo ljeto

25.06.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Od svjetskih festivala do napetih sportskih natjecanja – ovo ljeto nosi brojne uzbudljive avanture. U Sonyju smatraju kako su ovi gadgeti su pravi suputnici za idealni odmor

Fotoaparat bez ogledala α6300
Fotoaparat α6300 nudi Exmor CMOS senzor od 24,2 megapixela te opciju snimanja u 4K formatu. Pomoću aplikacije PlayMemories, kao i ugrađene podrške za wi-fi mrežu i NFC tehnologiju za razmjenu podataka, moći ćete jednostavno izmijeniti i dijeliti fotografije, ali i snimke najzanimljivijih događaja s prijateljima i obitelji.

Kompaktni fotoaparat DSC-HX90
Ovaj kompaktni uređaj nudi mogućnost povezivanja putem wi-fi mreže omogućava vam da u hodu objavljujete željeni sadržaj te svoje prijatelje obavještavate o svojim aktivnostima. Posjeduje i optički zum od 30x.

Prijenosni bežični zvučnik SRS-XB3
Vodootporni zvučnik koji ima bateriju koja može trajati do 24 sata, podržava NFC i Sony ga nudi u više boja (plavoj, crnoj, zelenoj i crvenoj boji).


Bežične Bluetooth slušalice s funkcijom za suzbijanje buke h.ear on
Osim suzbijanja okolišne buke, ove slušalice odlikuje visoka audio rezolucija, kao i trajanje baterije i do 20 sati. Dostupne su u plavoj, crvenoj, rozoj, žutoj i crnoj boji.

Walkman NW-WS413 / NW-WS414
Ovo izdanje Walkmana vodootporno je, pa s njime možete u bazen. Režim rada Ambient Sound omogućava da dok slušate muziku ne blokirate zvukove koji dolaze iz vašeg okruženja.

Handycam kamera FDR-AX53 4K
FDR-AX53 je kamera koja snima u razlučivosti 4K, može stabilizirati sliku (značajkom Balanced Optical Steady Shot), omogućava montažu i spajanje snimki u jedan film.

Televizor 4K HDR XD93 BRAVIA
Visoko kvalitetna slika, ultra tanki dizaj, jasnoća boja i kontraste te platforma Sony TV Android glavni su aduti ovog 4K televizora.