APPLE IZNENAĐEN POTRAŽNJOM

Čini se da korisnici iPhonea ipak obožavaju manji zaslon modela SE

20.06.2016 u 12:55

Bionic
Reading

Potražnja za novim iPhoneom manje dijagonale - modelom SE - toliko je velika da Apple ne uspijeva opskrbiti neke svoje trgovine. Tko god da je nedavno pokušao doći do svog iPhonea SE, možda je shvatio kako određenih varijanti (kapacitet i kućište) jednostavno nema te da je potrebno čekati tjednima za novu opskrbu

Apple je u ožujku odgovorio na potražnju mnogih kojima su se nove serije iPhonea (6 i 6s) činile prevelikima, predstavivši model iPhone SE, dijagonale 4". I dok je vrhunac prodaje iPhonea izgledno prošao, na nekim tržištima ovaj model se pokazao apsolutnim pogotkom.

Povratak 'dizajna' iz 2013. s 'iznutricama' iz 2016. su oduševili mnoge ljubitelje Applea i njihovih mobilnih uređaja, piše GSMArena. Manja dijagonala osigurava praktički svakoj ruci lagano dosezanje svih kontrola na zaslonu, neovisno o debljini uređaja.

Najpopularniji se pokazao 16-gigabajtni model (ovo više uistinu ne čudi), uz 'Space Gray' boju kućišta. Prema nekim podacima, Apple bi se s ovim dobrim omjerom potražnje i ponude mogao baviti još debelo u ljetne mjesece.