ČESTITAMO

Grayling je najbolja agencija istočne Europe

27.05.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Za 'EMEA SABRE Awards' stiglo je više od 2.000 prijava u raznim je kategorijama pristiglo iz Europe, Bliskog istoka i Afrike, a ocjenjivao ih je međunarodni stručni žiri

Na gala večeri EMEA SABRE Awards u Berlinu agenciji Grayling je dodijeljena nagrada Eastern Europe PR Consultancy of the Year 2016.

Objašnjavajući razloge koji stoje iza ove odluke, stručni žiri je posebno istaknuo doprinos agencije razvoju PR industrije u regiji te snagu njezine mreže. Grayling ima 10 ureda u srednjoj i istočnoj Europi, među kojima je i hrvatski, u kojima zapošljava 170 konzultanata.

Osim toga, istaknuli su i činjenicu da je agencija Grayling nastavila rasti u regiji srednje i istočne Europe, dok su mnogi konkurenti bili prisiljeni na uzmak. Stručni žiri je također naglasio važnost područja javnih odnosa kao jednog od pokretača rasta agencije Grayling u regiji srednje i istočne Europe.


'Ova nagrada nije odraz samo proteklih 12 mjeseci. Ona je rezultat napornog rada na izgradnji i održanju mreže u srednjoj i istočnoj Europi, koja može pružiti jednaku kvalitetu usluge kao i ponajbolje agencije u zapadnoj Europi i SAD-u, više od 20 godina.

Još uvijek smo najpoznatiji po radu u više zemalja u regiji i istina je da s većinom naših klijenata tako radimo, ali mi je drago da je prepoznata i naša snaga u području javnih odnosa, budući da je to područje zaslužno za gotovo polovinu naših prihoda u Srednjoj i Istočnoj Europi', izjavo je Jan Šimunek, izvršni direktor tvrtke Grayling za Europu.

Za EMEA SABRE Awards stiglo je više od 2.000 prijava u raznim je kategorijama odnosa s javnišću pristiglo iz Europe, Bliskog istoka i Afrike, a ocjenjivao ih je međunarodni stručni žiri kojeg su činili stručnjaci za komunikacije i brandiranje iz ponajvećih globalnih agencija i kompanija.

Nagrade dodjeljuje Holmes Group, globalna tvtrka za odnose s javnošću i izdavačke djelatnosti, specijalizirana za istraživanje i praćanje trendova u odnosima s javnošću.