RAWR

Napokon! Avatar koji se može na internetu ljubiti umjesto nas

25.05.2016 u 06:58

Bionic
Reading

Nova aplikacija za brbljanje za iPhone i iPad omogućava vam stvaranje trodimenizionalnih avatara koji mogu pričati i još štošta drugo

Ako ste se ikad htjeli virtualno ljubakati u virtualnom svijetu, vaše je vrijeme došlo. Aplikacija Rawr će vam ponuditi stvaranje generičkog 3D avatara kojem ćete potom moći preurediti tijelo, lice, usta, uši, odjeću i druge značajke.

Kad dovršite avatara, moći ćete pozvati prijateljice i prijatelje da i oni preuzmu Rawr, a možete brbljati i s nasumce odabranim nepoznatim ljudima diljem svijeta, koristeći značajku Globetrotting.

Aplikacija dolazi s hrpom hashtagova za različite funkcije. Sam simbol za hashtag prizvat će popis zadaća i zapovijedi kojima možete upravljati avatarom. Što sve može? Svašta! Primjerice, ljubiti se, grliti, pokenjati, povraćati, pa čak i pozdraviti u stilu Vulkanaca iz Zvjezdanih staza. Može i izraziti osjećaje, zaplakati, psovati, mrštiti se, smijuckati...


S nekim značajkama možete odrediti i na koji se objekt odnose. Naložite li mu da jede, dobit ćete popis emotikona vezanih uz hranu, među kojima su jabuka, banana, lubenica, hamburger, taco i sladoled. Što god odaberete, to će vaš avatar jesti.

Moguće je promijeniti i okruženje u kojem se nalazi, pa ga postaviti na plažu, u spavaću sobu, vrt, klub, Bijelu kuću ili Mjesec te odrediti pada li kiša, snijeg ili je sunčano.

Rawr dolazi s ugrađenim avatarom koji se zove Tim Rawr, a koji vam pomažu pri učenju zapovijedi i značajki. Zasad je dostupan samo za iOS, no izdanje za Android trebalo bi se pojaviti kasnije ove godine.

Više:CNET