TRIK ZA ANDROID

Sami odredite koje fotke će vam Google pospremati online

12.05.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Ako snimate veliki broj fotografija i ne želite ih sve automatski pohraniti na Google Photos, postoji način kako možete odrediti koje fotografije će biti odabrane za backup, a koje ne

Brojni su načini kako napraviti sigurnosnu kopiju (backup) fotografija koje ste snimili i pohranili na svom Androidu. Google Photos nude vjerojatno jedan od najjednostavnijih.

S obzirom da je vjerojatno integriran s vašim mobitelom i korisničkim računom na Googleu, sve što trebate napraviti je uključiti opciju automatske izrade sigurnosne kopije.

No, ako snimate veliki broj fotografija i ne želite ih sve automatski pohraniti na Google Photos, postoji način kako možete odrediti koje fotografije će biti odabrane za backup, a koje ne.


Provjerite u Googleovoj trgovini Play koristite li najnovije izdanje aplikacije, pa ju pokrenite. Duže pritisnite bilo koju fotografiju kako bi aktivirali mogućnost odabira više fotografija i potom odaberite one za koje želite izraditi backup. Kad završite s odabirom, kucnite na izbornik s tri točkice i odaberite opciju Back up now

Više:Make Use Of

Back Up Your Photos With Google Photos