GERILSKA AKCIJA

Tko to trga Optimine plakate po Zagrebu?

05.05.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Optima Telekom u suradnji s poznatim hrvatskim glumcem Hrvojem Kečkešom proveo je gerila kampanju za svoju aktualnu 'Proljetnu akciju'

Uobičajeno sunčano popodne u zagrebačkom kvartu Prečko za mnoge je bilo itekako izazovno i zanimljivo. Jedinstvena prilika za osvajanje 300 kuna pružila se svima koji su prolazili pokraj reklamnog plakata Optima Telekoma.

Kreativno osmišljen plakat skrivao je nekoliko potrošačkih kartica s vrijednim iznosom, no kako bi ih pronašli, prolaznici su se ipak trebali potruditi. U njihovim pokušajima pomogao im je i naš poznati glumac Kečkeš koji je uskočio s 'lopovskim ljestvama' i ključevima, a ni sam nije odolio trganju plakata.


Reakcije prolaznika, koji su bili vrlo odvažni u pokušaju pronalaženja dobitne kartice, zabilježila je i kamera. Neki su svojim hrabrim pokušajima privukli i publiku. Pogledajte neobičnu scenu u videu:

Optimin plakat zagrebi i za 300 kn se ogrebi!

Za sve one koji nisu bili u blizini plakata i nisu imali mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, Optima Telekom pruža novu šansu. U sklopu Proljetne akcije koja traje do 31. svibnja, svi koji postanu novi korisnici osvajaju 300 kuna na potrošačkoj kartici i automatski ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti novih 1000 kuna.