OD 11. DO 13. SVIBNJA

Najveće domaće okupljanje ljubitelja otvorenog koda uskoro u Zagrebu

27.04.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Tijekom tri dana predavanja, radionica i druženja susrest će se hakeri, mala i srednja poduzeća, velike tvrtke, kao i predstavnici javnog sektora te razmijeniti iskustva

Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Linux Users' Conference (DORS/CLUC) je najstarija i najveća regionalna konferencija na temu slobodnog softvera, otvorenog koda, otvorenih normi i operacijskog sustava Linux. Organiziraju je neprofitne udruge HrOpen i HULK.

Ovogodišnje izdanje traje od 11. do 13. svibnja. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu okupit će brojne entuzijaste i stručnjake tehnologija otvorenog koda

Kroz tri dana predavanja, radionica i druženja, DORS/CLUC je mjesto na kojem se susreću hakeri, mala i srednja poduzeća, velike tvrtke, kao i predstavnici javnog sektora, razmjenjujući iskustva te ističući prednosti i mogućnosti otvorenih sustava.

Dio predavanja pokrit će poslovne teme, najnovija iskustva implementacije slobodnog softvera i migracije u industriji i tehnologiji. Predviđene su i radionice, većinom tehničkog karaktera, tijekom kojih ćete moći naučiti kako koristiti neku tehnologiju i kako riješiti probleme primjenom otvorenih i slobodnih tehnologija.

Više:DORS/CLUC