DA NE BI BILO NISMO ZNALI

Otkrijte kako bi vam stajala tetovaža

29.04.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Pomoću aplikacije Ink Hunter moći ćete doznati je li doista dobra zamisao da na ruku trajno iscrtate, primjerice, ružu i pištolje

Želite se tetovirati, ali ne želite požaliti kad će biti prekasno? Provjeriti hoće li vam željeni dizajn pristajati na odabranom dijelu tijela? Na vas su mislili autori aplikacije Ink Hunter.

Aplikacija - zasad dostupna samo za iOS (Android i Windows Phone bi trebali dobiti svoja izdanja uskoro) - koristi proširenu stvarnost kako bi prikazala tetovažu na bilo kojem dijelu vašeg tijela.

Kako bi to bilo moguće, najprije ćete morati na sebi nacrtati lice u stilu emotikona, što će aplikaciji poslužiti za orijentaciju.


Potom ćete odabrati tetovažu iz kataloga kojeg Ink Hunter nudi, a aplikacija će prikazati isto lice u stilu emotikona koje ste nacrtali na zaslonu vašeg mobitela. Poravnajte lice sa zaslona s licem na tijelu koristeći kameru vašeg iPhonea. Kad to učinite, tetovaža će se pojaviti na zaslonu.

Okinite fotografiju, kako bi mogli promijeniti veličinu i smjer odabrane tetovaže ili ju u potpunosti izmijeniti. Ne trebamo posebno napomenuti kako ju možete podijeliti s rodbinom i prijateljima na društvenim mrežama, zar ne?

Možete dodati i vlastite nacrte, kao i provjeriti što nude poznati umjetnici tetoviranja.

InkHunter - try tattoo mobile app | with augmented reality for iPhone