KONFERENCIJE

Na WinDaysima 16 ćemo slušati o digitalnom marketingu i Real Madridu

12.04.2016 u 14:58

Bionic
Reading

Konferencija WinDays16 ove će godine ugostiti brojne stručnjake, a jedna od glavnih tema bit će sve veća važnost digitalnog marketinga

Jesus Serrano Castro, Microsoftov softverski arhitekt za razvoj sportskih poslovnih rješenja, govorit će o važnosti digitalne transformacije za postizanje poslovnog uspjeha.

Castro će otkriti kako je nogometni klub Real Madrid, zahvaljujući platformi Microsoft Cloud, razvio komunikaciju i odnos jedan na jedan s navijačima diljem svijeta te ostvario navijačku zajednicu koja danas broji više od 450 milijuna obožavatelja. Osim toga, održat će i radionicu o tome kako 'resetirati' mozak i vratiti se u razmišljanje djeteta te tako razvijati vlastitu kreativnost i inovativnost.

Iz Njemačke dolazi Stefan Kniess, direktor kompanije Geometry Global Germany, koji će govoriti o tome kako brendovi putem društvenih mreža mogu utjecati na odluke o kupnji potrošača. U okviru predavanja na primjerima nekih od najvećih svjetskih brandova pokazat će kako proučavanje ponašanja kupaca i prava ideja na pravom mjestu inspiriraju ljude da kupuju.


U sklopu tehnološkog dijela konferencije WinDays 16 gostovat će Ivica Ostojić iz tvrtke Diverto, vodeći domaći stručnjak za računalnu sigurnost. Govorit će o najčešćim metoda napada na IT infrastrukture te ukazati na defanzivne trendove i tehnologije kojima bi se trebala poboljšati razina sigurnosti IT okruženja.

Iz poslovnog dijela konferencije valja izdvojiti predavanje Lassea Leponiemija iz finske tvrtke SCOOL, koja provodi transformacije u obrazovanju. U radionici 'Alati za učitelje za stvaranje promjena predstavit će neke od primjera promjena u obrazovanju, provedenih kroz finski projekt HundrED.

Više:WinDays 16