SADA ZNAMO SVE

Idemo sada službeno, ovo su Samsung Galaxy S7 i S7 edge

22.02.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Samsung Electronics predstavio je novitete u Galaxy obitelji proizvoda, Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge. Uređaji donose dodatno profinjeni dizajn, unaprijeđenu kameru, napredne softverske mogućnosti i povezivost s cijelim nizom proizvoda, usluga i iskustava, moglo se čuti tijekom predstavljanja spomenutih uređaja

'Vjerujemo u svijet koji je vedriji, oštriji, praktičniji i zabavniji. Ostvarujemo tu viziju s Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, objedinjavanjem elegantnog dizajna i funkcionalnosti, uz nenadmašno mobilno iskustvo', rekao je DJ Koh, predsjednik uprave odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics i dodao – 'Osnažujemo korisnike s tehnologijom koja im omogućava da iz života izvuku maksimum i nastavit ćemo s pomicanjem granica mogućeg'.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku, kao i leći s većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže okidanje i preciznije automatsko fokusiranje. Novi način rada naziva Motion Panorama donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima iskustvo urona u ono što gledaju i fotografiraju.

Dijagonala zaslona od 5,1-inča kod Galaxy S7, odnosno 5,5-inča kod Galaxy S7 edge, uređaji u izradi koriste zaobljeno staklo i metal, u elegantnom dizajnu osmišljenom za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi zasloni sa značajkom stalne uključenosti (Always On) korisnicima omogućavaju jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brigom za propuštenim pozivom ili važnom obavijesti.

Novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge još su praktičniji u svakodnevnoj uporabi zahvaljujući IP68 vodonepropusnosti i otpornosti na prašinu, bez žrtvovanja dizajna uređaja. Novi Edge UX izbornik, dostupan na Galaxy S7 edge, nudi praktičnost i unaprijeđenu učinkovitost zahvaljujući prečacima za omiljene aplikacije i značajke kao što su pristup elektroničkoj pošti, selfie ili panoramskom načnu rada te mnoštvu drugih značajki.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nude i mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije. Opremljeni su i tzv. hibridnom 'ladicom' za SIM karticu, koja omogućava umetanje microSD memorijske kartice kapaciteta do 200 gigabajta, za dodatnu pohranu podataka. Na nekim će tržištima ova ladica omogućiti umetanje druge SIM kartice u uređaj.

Upoznajte Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

Samsung je učinio i znatna poboljšanja hardvera i softvera za još bolje iskustvo igranja na novim uređajima. Snažan procesor i proširen kapacitet baterije omogućavaju više snage za zabavu, dok unutrašnji sustav hlađenja sprječava neugodno zagrijavanje uređaja. Game Launcher, novi dodatak za igrače, omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje obavijesti. Dodatno, korisnici mogu snimati svoje iskustvo igranja i dijeliti zaslon tijekom igre s prijateljima. Novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge opremljeni su s Vulkan aplikacijskim programskim sučeljem koje korisnicima omogućava uživanje u bogatoj grafici, uz manju potrošnju baterije.

Samsung je pomaknuo granice performansi hardvera, softvera i usluga tijekom stvaranja uređaja koji su osmišljeni s ciljem lakšeg povezivanja, dijeljenja i organizacije života korisnika. Bilo da je riječ o povezivanju Galaxy S7 ili Galaxy S7 edge s novim Gear S2 pametnim satom i praćenjem vježbanja, ili spajanju s Gear VR uređajem kako bi putovali svijetom, Samsung je redefinirao mogućnosti mobilnog iskustva.

Novi flagship uređaji korisnicima omogućavaju i jednostavno mobilno plaćanje uz Samsung Pay. Ovo sigurno i jednostavno rješenje štiti sustav Samsung KNOX i čitač otiska prsta, a sustav podržava tehnologije NFC, MST i barkoda, što omogućava još jednostavniju primjenu u trgovinama diljem svijeta.

Novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge bit će dostupni u Hrvatskoj sredinom ožujka ove godine. Međutim, predbilježbe za novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge za korisnike u Europi počinju od danas, 21. veljače od 21:00 sat. Korisnici u Europi koji naruče uređaj prije 5. ožujka bit će također nagrađeni ranom isporukom 8. ožujka, tako da će moću uživati u novom uređaju S7 prije drugih korisnika. Nadalje, korisnici u Europi koji naruče uređaj prije 5. ožujka dobiti će novi uređaj Samsung Gear VR, koji donosi potpuno novu dimenziju korisničkog iskustva uređaja Galaxy S7.

Više informacija dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr