GEAR S2

Samsung otvorio natječaj za izradu aplikacija, hoćete li se prijaviti?

19.02.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Kako bi podigao zanimanje developera za razvoj aplikacija na pametnim ručnim satovima (a posebno modelu Gear S2), Samsung je odlučio organizirati poseban natječaj. Nagrade će pokupiti tri najbolje prijave po ocjeni stručnog žirija i Samsungovih predstavnika, a natjecanje počinje 31. ožujka. Detalje je moguće pročitati u nastavku

'Podsjetimo, Samsung Gear S2 nastao je kao rezultat dugogodišnjih inovacija na području nosive tehnologije. Dizajniran nalik mehaničkim ručnim satovima, dostupan je u klasičnoj i sportskoj inačici. Uređaj je osmišljen kao pratilac pametnom telefonu, koji korisnika obavještava o pristiglim porukama elektroničke pošte, kalendarskim obvezama i novostima te mu omogućava komunikaciju s vanjskim svijetom zahvaljujući nizu aplikacija. Dodatno, opremljen je funkcijama koje korisnika potiču na zdraviji i aktivniji način života, omogućavaju reprodukciju glazbenih datoteka, a zahvaljujući tzv. Near-Field Communication (NFC) tehnologiji omogućava i mobilno beskontaktno plaćanje, otključavanje i zaključavanje doma, automobila i sl.', priopćava Samsung.


Sudionici natječaja mogu biti sve pravne osobe u Republici Hrvatskoj, registrirane kao trgovačka društva ili obrtnici, kao i fizičke osobe starije od 18 godina, sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svim je sudionicima omogućen pristup razvojnim alatima i dokumentaciji, kao i informacijama potrebnim za certifikaciju za Tizen operativni sustav.

Samsung će, po završetku ocjenjivanja prijava, nagraditi autore ili autora tri ponajbolje aplikacije. Rješenje s najvećim brojem bodova tvrtka će nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 50.000 kuna. Autore drugoplasirane aplikacije Samsung će nagraditi pametnim telefonom Samsung Galaxy S6 edge + i pametnim satom Samsung Gear S2, dok će trećeplasirana aplikacija autoru ili autorima osigurati pametan sat Samsung Gear S2.

Pravila natječaja Samsung će objaviti na internetskim stranicama, dok je više informacija o pametnom satu Samsung Gear S2 dostupno na poveznici