OD 26. do 29. TRAVNJA

Što očekivati od konferencije WinDays 16?

25.01.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Nadolazeće izdanje poslovno-tehnološke konferencije WinDays bit će malo drugačije od dosadašnjih

I dalje će biti tematski podijeljena u dva dijela: WinDays Business i WinDays Technology. No, za razliku od prethodnih godina, događanja će biti održana na otoku Sveti Nikola, udaljenog nekokoliko minuta vožnje brodom od Poreča, u novootvorenom hotelskom kompleksu Valamar Isabella Island Resort.

Poslovni dio konferencije bit će tijekom 26. i 27. travnja orijentiran na poslovanje i poslovnu izvrsnost. Razmotrit će mogućnosti gospodarskog razvoja s pozitivnog aspekta, pozabaviti se aktualnostima iz gospodarstva, a bit će govora i o tome kako privući strane investicije i stvoriti nove tvrtke.

Posebna pozornost bit će usmjerena na male i srednje tvrtke, na koje se gleda kao na ključne pokretače gospodarskog rasta.


Dio konferencije posvećen tehnologiji bit će održan od 27. do 29. travnja. Proširen je novim temama: digital i open source.

Očekujte novosti iz IT svijeta, od besplatnih i slobodnih programa do novih tehničkih alata i rješenja uz savjete o unaprijeđenju poslovanja.

Sve prezentacije s predavanja u PowerPointu bit će dostupne po završetku konferencije. Službeni jezik konferencije je hrvatski pa će većina predavanja biti na hrvatskom jeziku. Ona na engleskom jeziku bit će posebno označena.

Više:WinDays 16