NADOGRADNJA POSTOJEĆIH MODELA

U Hrvatsku stigli Samsung Galaxy A3 i A5

22.01.2016 u 14:48

Bionic
Reading

Samsung je saslušao povratne informacije kupaca izvornih Galaxy A modela, i novu seriju za 2016. godinu dodatno unaprijedio kako bi korisnicima pružio idealan spoj stila i visokih performansi

Baš kao što je i bilo najavljeno Samsung je za ovu godinu pripremio unaprijeđene verzije svojih mobitela Samsung Galaxy A3 i A5.

Uzevši u obzir povratne informacije kupaca izvornih Galaxy A modela, Samsung je napravio promišljena i opipljiva poboljšanja kako bi korisnicima pružio idealan spoj stila i visokih performansi te unaprijedio svakodnevnu uporabu ove popularne serije smartfona.

Samsung Galaxy A za 2016. godinu prati dizajnerske smjernice najnovijih Galaxy modela, objedinjujući metal i staklo u skladnom i vrhunskom dizajnu. Rubovi zaslona stanjeni su, što omogućava unaprjeđeno iskustvo gledanja. Novoj A seriji dodana je i podrška za Samsung Pay, jednostavno i sigurno rješenje za mobilno beskontaktno plaćanje. Ovo rješenje nudi zaštićeno plaćanje uz autorizaciju otiskom prsta, a podržava tzv. Magnetic Secure Transmission (MST) i Near Field Communication (NFC) tehnologije.

Samsung Galaxy A (2016) serija donosi i unaprijeđen sustav kamere koji omogućava snimanje jasnijih i svjetlijih fotografija i video zapisa. Napredni sustav nudi i optičku stabilizaciju slike kod snažnijeg modela, dok oba posjeduju F1.9 leće na prednjoj i stražnjoj kameri, kako bi korisnici mogli snimati kvalitetnije fotografije u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

Također, nova A serija donosi i funkciju brzog pokretanja kamere dvostrukim pritiskom na tipku ispod zaslona, kojom se kamera pokreće za manje od jedne sekunde, a korisnici će moći snimiti još bolji selfie uz značajke Wide Selfie, Palm Selfie te Beautifying Effects. Valja spomenuti i kako snažniji Galaxy A5 nudi i mogućnost brzog punjenja baterije, za korisnike koji su često u pokretu.

U ponudi Hrvatskog Telekoma mobilni uređaj Samsung Galaxy A3 (2016) dostupan je na T-prodajnim mjestima već od 18 kuna mjesečno (i ostatak na rate) uz Najbolje tarife. Mobilni uređaj Samsung Galaxy A5 (2016) je uz Najbolje tarife dostupan također već od 18 kuna mjesečno (i ostatak na rate), a cijena samog uređaja iznosi 3.698 kuna.

Želite li, pak, uz Samsung Galaxy A5 (2016) uživati i u mogućnostima naprednog gadgeta Samsung Gear VR – naočala za doživljaj virtualne stvarnosti, ovu ćete atraktivnu kombinaciju uz Najbolje tarife Gold+ i Premium+ dobiti već za 18 kuna mjesečno (i ostatak na rate), dok ukupna cijena samih uređaja iznosi 4.298 kuna. Ponuda je dostupna samo na webu uz ograničene količine.