SA ZGODNIM SPREMNICIMA

Canon otkrio tri nove 'pljuckalice' tinte u liniji PIXMA

02.12.2015 u 06:04

Bionic
Reading

U ponudi pisača iz serije PIXMA Canon sada ima i tri noviteta, s posebnim spremnicima za tintu koje je moguće jednostavno ponovno napuniti

Sva tri modela, PIXMA G1400, PIXMA G2400 i PIXMA G3400 mogu otisnuti čak do 7.000 stranica u boji i do 6.000 crno-bijelih stranica iz jednog kompleta tintnih bočica. Pisači su opremljeni Canonovim novim sustavom neprekinutog napajanja tintom.

Canon navodi kako novi modeli pisača koriste spremnike tinte koje je moguće nadopunjavati čime se značajno smanjuju troškovi ispisa u većim količinama.


'Uredima koji traže pisače sposobne ispisati velik broj stranica ili kućnim korisnicima koji uživaju u tome da ispišu baš sve svoje najuspjelije fotografije ti pisači nude istinsku vrijednost i ispis uz niske troškove, s nenadmašnim brojem otisnutih stranica za ultimativnu produktivnost', poručuju iz Canona.

Model G1400 je jednofunkcijski pisač, dok su druga dva nadopunjena mogućnosti skeniranja i kopiranja materijala. Ispisni mehanizam sva tri pisača je izvrstan kako za ispis teksta složenih dokumenata, tako i za fotografije, navodi proizvođač. Za ispis standardnih fotografija dimenzija 10 puta 15 cm i 'bez rubova' ovim pisačima treba svega 60 sekundi.

Model G3400 pak krasi i Wi-Fi veza koja omogućuje bežični ispis, kako s računala, tako i s pametnih telefona i tablet računala, uz punu kompatibilnost s Canon aplikacijom PRINT.