ZA TJEDAN DANA

Produljen rok za prijavu na 'Nordeus Hakaton'

24.11.2015 u 16:15

Bionic
Reading

Na natjecanje u razvoju video igara, koje će uskoro biti održano u Beogradu, možete se prijaviti do 23 sata 30. studenog. Traže se profesionalci s indie scene i etabliranih regionalnih i svjetskih studija

Proizvođač i izdavač igara petu godinu zaredom organizira natjecanje u razvoju video igara 'Nordeus Hackathon'. Ove će godine biti održano 12. prosinca u prostorijama njihovog središnjeg studija u Beogradu.

Nordeus je izdavač i razvojni studio igre 'Top Eleven - Be a Football Manager', najpopularnije online sportske igre na svijetu. Osim u Beogradu, imaju urede u Skopju, Londonu, Dublinu i San Franciscu.

'Nordeus Hackathon' je inicijalno osmišljen kao natjecanje kreatora igara svih razina znanja. No, ove godine na prijavu iz Nordeusa pozivaju prvenstveno profesionalce, kako s indie scene tako i iz već etabliranih regionalnih i svjetskih studija.


Kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje ponovno će biti presudni pri odabiru pobjednika. U Nordeusu kažu kako će nagrade biti najvrijednije do sad.

Odabranim timovima i pojedincima Nordeus će pokriti sve troškove puta i smještaja u Beogradu, a osigurat će i svu opremu i softver potrebne za natjecanje.

Prijaviti se možete isključivo putem službene web stranice: Nordeus Hackaton 5

Nordeus Hackathon 5 | Teaser