PRODULJEN ROK

Još se stignete prijaviti za 'Master Guru IT Challenge'

05.11.2015 u 07:38

Bionic
Reading

Inicijativa 'eSkills for Jobs', Visoko učilište Algebra i Hrvatska udruga poslodavaca produljili su rok za prijavu na natječaj 'Master Guru IT Challenge' do 15. studenog u ponoć

Podsjetimo, kroz dva natjecateljska kruga, timovi će morati riješiti zanimljive zadatke i izazove s kojima se članovi žirija i njihove tvrtke susreću u svakodnevnom poslovanju.

U posljednjem će krugu timovi morati svoje rješenje prezentirati na javnom događaju pred žirijem koji čine Davor Majetić (HUP), Adrian Ježina (VIPnet), Ante Mandić (IN2) i Hrvoje Balen (Algebra). Pobjednika će odlučiti ne samo kvaliteta rješenja, već i prezentacije.

'Odlučili smo produžiti rok za prijave kako bismo ipak još većem broju studenata pružili priliku za sudjelovanje', rekao je Balen, nacionalni koordinator inicijative 'eSkills for Jobs' u Hrvatskoj.

Pobjednički tim natječaja bit će nagrađen studijskim putovanjem u Beč, na tehnološku konferenciju 'Pioneers Festival', dok su za drugoplasirani i trećeplasirani tim osigurane utješne nagrade.

Više informacija i prijave:Master Guru IT Challenge