OGRANIČENA SERIJA

Obucite svoj Samsung Galaxy S6 u luksuz Swarovski kristala

02.11.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Zaštita telekomunikacijskog ljubimca trebala bi biti stavka koju korisnici, pod uvjetom da žele sačuvati svoj uređaj od oštećenja svih vrsta, ne bi smjeli zanemarivati. Svoj mobitel možete odjenuti u razne inačice zaštite, no samo se neke ističu u moru dostupnih

Visoka moda i napredne tehnologije idu ruku pod ruku, o čemu svjedoči i suradnja tvrtki Swarovski i Samsung Electronics. Ovaj brak dvaju luksuznih brendova započeo je još 2012. godine, predstavljanjem limitirane serije Crystal Edition Samsung Galaxy S II. Uspješna suradnja od tada je donijela mnoge ekskluzivne dodatke i limitirane serije uređaja, predstavljene na sajmovima visoke mode kao što su njujorški ili pariški Fashion Week.

Osebujno jedinstvo Swarovski manufakture i tehnološke stručnosti Samsunga za rezultat ima zapanjujuću zbirku dodatne opreme koja odražava Samsungovu predanost pružanju korisničkih iskustava osobama koje žele naglasiti svoju osobnost i istančan ukus.

Ograničena serija zaštitnih maski za Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge bit će dostupna na webshopu Hrvatskog Telekoma i određenim T-Centrima pa će i kupci u Hrvatskoj moći ogrnuti svoje pametne telefone u luksuz Swarovski kristala. 'Swarovski for Samsung' dodaci za uređaje Samsung Galaxy S6 serije bit će raspoloživi do isteka zaliha, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 579 kuna, a kupci će moći birati između dodataka smaragdno zelene, zlatne i duboko plave, ukrašene stotinama sitnih Swarovski kristala, nalik zvjezdanom nebu.

Swarovski maskicu za svoj Samsung Galaxy S6 možete pogledati i kupiti u T-Centrima u Zagrebu (Cvjetno, Vukovarska i Avenue Mall), u Rijeci u Toweru te u Splitu u Jokeru. Naravno, maskice možete odmah naručiti putem webshopa jer su količine ograničene.

Ako to možda niste znali, Galaxy S6 32 GB black u webshopu HT-a možete nabaviti po početnoj cijeni od 898 kuna (uz ostatak na rate), a Galaxy S6 Edge 32 GB black po početnoj cijeni od 1.998 kuna, uz Najbolju tarifu Imam sve. Swarovski maskice za SG S6 i SG S6 Edge možete nabaviti po cijeni od 579 kuna