#SUPERTJEDAN

Galaxy Core Prime - odličan i jeftin izbor za početnike

14.10.2015 u 18:29

Bionic
Reading

Samsungov entry-level model je pametni telefon za manje zahtjevne korisnike, kao i one koji tek ulaze u svijet mobilne telefonije, s podrškom za brzo surfanje na mrežama 4G/LTE, NFC i mogućnošću proširenja memorijskog kapaciteta

Galaxy Core Prime mali je i simpatičan smartfon kojeg si gotovo bilo tko može priuštiti. Pravi izbor ako tražite mobitel kojeg ćete dati djeci za igru.

Ponudit će vam solidan zaslon dijagonale 4,5 inča (11,4 cm) i rezolucije 480 puta 800 piksela te četverojezgreni procesor na 1,2 GHz podržan s gigabajtom RAM-a. Stražnja kamera dolazi s pet, prednja s dva megapiksela.

Ugrađena memorija broji osam GB (proširivo do 64 GB karticom mikro SD). Litij-ionska baterija, kapaciteta 2.000 mAh, omogućit će vam do šest sati razgovora.

Iako je riječ o uređaju iz jeftinijeg cjenovnog razreda, dolazi s podrškom za surfanje mrežama 4G/LTE (brzinom do 150 Mbps), kao i za NFC.

Tijekom #Supertjedna dostupan je po cijeni sniženoj za 580 kuna (s 598 na 18 kn), uz Najbolju tarifu Start i novi ugovor na 24 mjeseca.

#Supertjedan je tjedan popusta u webshopu Hrvatskog Telekoma. Riječ je o akcijskoj ponudi koja se događa jednom mjesečno, a koja nudi dodatne popuste i pogodnosti na najtraženije elektroničke uređaje - uglavnom pametne telefone i tablet računala - kao i besplatnu dostavu.

Ovaj #Supertjedan traje do 19. listopada ili do isteka zaliha. Pa, ako želite nabaviti povoljno Galaxy Core Prime ili neki drugi od atraktivnih Samsungovih smartfona u ponudi nemojte predugo čekati jer bi se moglo dogoditi da ostanete bez njih.