#SUPERTJEDAN

Super smartfon Galaxy S6 Edge po super niskoj cijeni

13.10.2015 u 09:41

Bionic
Reading

Izrađen od metala i stakla, upakiran u kućište koje dizajnom parira vječnom ljutom konkurentu - Appleovu iPhoneu. S6 edge je vrhunski model smartfona s Androidom - pun pogodak po sniženoj cijeni

AMOLED zaslon, prekriven zaštitnim staklom Gorilla 4, nudi veliku gustoću piksela (577 ppi, rezolucija 2.560 puta 1.440 na dijagonali od 5,1 inča) te visoku kvalitetu prikaza boja, osvjetljenja i čitljivosti.

Stražnja kamera nudi 13, a prednja pet megapiksela. Opremljene su objektivima f1.9 i senzorima visoke rezolucije te značajkom Quick Launch, koja omogućuje pristup kameri s bilo kojeg zaslona za 0,7 sekundi.

Snažni Sonyjev senzor Exmor omogućit će stvaranje fotografija profesionalne razine, čak i ako ih snimate u uvjetima slabije rasvjete, kao i snimanje videa UHD razlučivosti.

Ističe se među top modelima pametnih telefona po bočnom rubu koji prikazuje dodatne informacije, poput do najviše pet različitih kontakata i njihove aktivnosti, obavijesti s društvenih meža i tome slično.

Moćan osmojezgreni procesor, podržan s tri GB RAM-a, s lakoćom obavlja sve poslovne zadaće i nudi vam neometan užitak igranja i gledanja multimedijalnih sadržaja. Zahvaljujući tome što procesor troši manje energije nego ranije, možete se osloniti na to kako će baterija ugrađena u S6 edge izdržati cijeli dan pod uobičajenim radnim opterećenjem.

S punjačem koji podržava standarde WPC i PMA može ga se bežično puniti. Deset minuta punjenja trebalo bi omogućiti do četiri sata rada. A podržava i superbrzo surfanje mrežama 4G/LTE (brzinama od 150 Mbps za download i 50 Mbps upload).


Dolazi opremljen nizom nenametljivih i korisnih aplikacija, kao što su S Health (prati vaše tjelesne aktivnosti, uključujući i mjerenje otkucaja srca), S Planer (za praćenje dnevnog rasporeda i planiranje aktivnosti), Skype, OneDrive, OneNote...

Cijena crnog izdanja smartfona Galaxy S6 edge sa 128 GB memorije za pohranu snižena je tijekom trajanja #Supertjedna u webshopu Hrvatskog Telekoma za čak 1.600 kuna, s 3.448 na 1.848 kn, u sklopu Najbolje tarife Imam sve i uz novi ugovor na 24 mjeseca.

#Supertjedan traje do 19. listopada ili isteka zaliha.