READY, STEADY, CODE!

Osvojite petnaest tisuća kuna za dan programiranja

12.10.2015 u 14:12

Bionic
Reading

'Ready, steady, code!' je studentsko natjecanje u kojem sudionici pokazuju svoje znanje i vještine razvoja programskih proizvoda. Ukupni fond nagrada iznosi 27 tisuća kuna

U sklopu hackatona natjecatelji će tijekom 24 sata rješavati zadani problem nakon čega će svoje rješenje prezentirati stručnom žiriju koji se sastoji od stručnjaka iz privrede i akademske zajednice.

Iz prošlogodišnjeg izdanja natjecanja izašao je nagrađivani projekt 'Kap života'

Natjecanje će biti  održano u prostorijama FOI-ja 7. i 8. studenoga 2015. Fond nagrada iznosi ukupno 27 tisuća kuna. Za prvo mjesto predviđeno je 15 tisuća kn, za drugo osam, a za treće četiri tisuće kuna.


Natjecateljima će biti pokriveni svi troškovi u vrijeme natjecanja, kao i netom prije i poslije (smještaj, hrana, osvježenje i slično).

Prijave su otvorene do 16. listopada u 10 sati. Prijaviti se mogu studenti i srednjoškolci isključivo u timovima koji se sastoje od tri ili četiri osobe.

Svaki tim će nakon prijave dobiti kratak zadatak koji mora riješiti u zadanom vremenu, na temelju kojeg će se vršiti odabir najboljih timova za natjecanje.