PONUDA HT-A

iPhone 6S i 6S Plus stižu 9. listopada!

02.10.2015 u 16:54

Bionic
Reading

Nove Appleove uređaje iPhone 6s i iPhone 6s Plus od 2. listopada moguće je na webshopu Hrvatskog Telekoma. Uređaji u webshop stižu u petak, 9. listopada, a u T-Centre dolaze od 12. listopada

Moći ćete odabrati između devet modela iPhonea 6S, od 16 do 128 GB i četiri modela iPhonea 6S Plus, od 16 do 64 GB, u različitim bojama. Nakon rezervacije uređaja, zinteresirani korisnici bit će pozivani prema rezervacijskom popisu.

Najvažnija novost kod iPhonea 6s i 6s Plus je 3D Touch, nova tehnologija koja razlikovanjem snage pritiska na zaslon omogućuje nove načine navigacije. Kod iPhonea to su Peek i Pop funkcije: laganim pritiskom na zaslon (Peek) dobiva se uvid u sadržaj, a dodatnim pritiskom (Pop) otvara se sami sadržaj, poput fotografije, emaila ili web stranice.

Zajedno s funkcijom Quick Actions, 3D Touch omogućuje brži i lakši put do sadržaja ili aplikacija koje najčešće koristite, tako da možete poslati poruku ili snimiti selfie jednim biranjem opcije, samo uz dodatni pritisak.


Novi iPhonei 6s i 6s Plus donose i sasvim novi pristup fotografiji s aplikacijom Live Photos. Osim statične fotografije, Live Photos snima i nekoliko sekundi videa prije i poslije same fotografije, tako da nam kao uspomena ostaje živa snimka, a ne samo zamrznuti trenutak u prošlosti.

Glavna kamera novih iPhonea ima 12 megapiksela i podršku za 4K rezoluciju video zapisa, kao i poboljšanu optičku stabilizaciju slike za uvjete slabijeg osvjetljenja. Snimljeni video može se editirati najnovijom verzijom iMovie aplikacije, koja omogućuje i paralelni rad s dva video zapisa.

Prednja selfie kamera ima pet megapiksela, a jedinstvena je po tome što cijeli zaslon koristi kao bljeskalicu, pa tako u trenutku 'okidanja' selfieja, zaslon bljesne tri puta svjetlije nego inače.

Sve ove aplikacije i tehnologije rade munjevitom brzinom zahvaljujući Appleovom procesoru treće generacije A9, 70 posto bržem od A8 uz duži vijek baterije. Na platformi operativnog sustava iOS 9, s naprednim Wi-Fi i 4G pristupom internetu, s iPhoneom 6s i 6s Plus možete brže nego ikada pretraživati internet, skidati glazbu i filmove te bez zastoja reproducirati livestream.

Novi Appleovi uređaji u ponudi HT-a bit će dostupni u Najboljim tarifama, uz koje možete surfati na superbrzom 4G internetu uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj.

Više informacija potražite na stranicama Hrvatskog Telekoma