TROLANJE NA KVADRAT

Podvalili im prvi iPhone za iPhone 6S; nisu skužili

14.09.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Što mislite, da vam danas netko u ruku stavi prvi iPhone iz 2007. godine, biste li primijetili da se radi o starom uređaju? Vjerojatno biste, a komedijaš i voditelj Jimmy Kimmel odlučio je provjeriti kako se s tim uređajem nose stanovnici SAD-a

Prošlog tjedna Apple je predstavio svoju nadograđenu verziju telekomunikacijske naprave - iPhone 6S. Appleova sljedba s oduševljenjem je dočekala vijest o novitetima te već užurbano razmišlja kako i kojim načinom doći do iPhonea 6S.

Kako to obično biva, postoji određeni broj korisnika mobitela koji slijepo vjeruju svemu što čuju ili pročitaju na internetu pa tako vjeruju i svakom novinaru koji izađe na ulicu i postavi im određeno pitanje.

Američki voditelj i komedijaš Jimmy Kimmel poslao je novinara na teren koji je slučajnim prolaznicima u ruke davao prvi iPhone iz 2007. te im postavio pitanje - ‘Kako vam se dopada iPhone 6S?’

Za potrebe priloga odabrani su oni ispitanici koji nisu primijetili razliku, a sigurni smo da je bilo i onih koji nisu nasjeli na provokaciju.

U svakom slučaju, urnebes.