UPOZNAJTE MAGENTAEINS

DT donosi revoluciju u mobilnoj i fiksnoj telefoniji

05.09.2015 u 10:27

Bionic
Reading

Godinu dana nakon predstavljanja, u Njemačkoj je paket koji obuhvaća usluge mobilne i fiksne telefonije odabralo više od 1,5 milijuna korisnika

Preselivši se u veću halu, Deutsche Telekom pokazao je jedan od najatraktivnijih paviljona na sajmu IFA koji je 4. rujna otvoren u Berlinu. Od DJ atrakcija do helikoptera u magenta boji, DT je pokazao kako može zaintrigirati posjetitelje.

Stoga i ne čudi da je ovom prilikom pokazao novu inačicu svoga korisničkog koncepta MagentaEINS. U samo 12 mjeseci, više od 1,5 milijuna korisnika odabralo je taj paket mobilnih i fiksnih usluga.

Obilježavajući godinu dana od lansiranja usluge, DT je odlučio korisnicima ponuditi veće brzine i više podataka u novim ponudama dizajniranima osobito za obitelji.

Tako će korisnicima nižih mobilnih tarifa MagendaMobil S i M biti podignuta 4G brzina na 150 Mbit/s, a korisnici MagentaMobil L tarife imat će 4G brzinu do 300 Mbit/s.

Također, DT je optimizirao svoj portfelj u tarifi MagentaZuhause Hybrid koja korisnicima omogućuje da se automatski prebacuju s mobilne na fiksnu mrežu i obratno, što je osobito atraktivna opcija u ruralnim područjima.

Predstavljena je i opcija SpeedOn za korisnike kojima ne treba najbrža opcija, ali ju mogu koristiti po potrebi na mjesec dana.