NOVITETI

Evo Epsonovih projektora koji stanu u manju torbu

05.09.2015 u 09:15

Bionic
Reading

Epson je predstavio novu generaciju video projektora - modele EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31 i EB-S04 - sa slikom svjetlijom tri puta u odnosu na DLP projektore s jednim čipom, zahvaljujući tehnologiji 3LCD te jednakoj izlaznoj snazi bijelog i svjetla u boji

Novi Epsonovi modeli projiciraju sliku promjera do 300 inča (7,62 metara), uz omjer kontrasta 15.000:1. Uključuju se u trenu, a lampe i filtere nećete mijenjati 15 godina, kažu u Epsonu. Uz funkciju vodoravnog i okomitog ispravljanje trapezoidne slike (keystone) projektor se može postaviti u raznim dijelovima prostorije bez iskrivljenja projekcije.

Transport ne bi trebao biti problem jer svi dolaze s torbama. Povezivanje pametnih uređaja s projektorom jednostavno je poput korištenja QR koda. Nakon što preuzmete aplikaciju iProjection, možete odmah započeti projiciranje slika i dokumenata s pametnog uređaja. Svi modeli pored toga omogućavaju priključivanje putem sučelja HDMI.


Modeli EB-U32 i EB-W32 projektirani su posebno za korištenje u uredu. EB-U32 radi u WUXGA razlučivosti, pa može prikazivati i sadržaje u FHD-u.

Oba uredska modela mogu prenositi sadržaj na više projektora ili putem mreže tako da je moguće gledati projekciju istovremeno na više lokacija. Korisnici na tim lokacijama mogu dijeliti vlastite sadržaje bežično s pametnih uređaja. Ove napredne funkcije dostupne su i na ostalim modelima uz korištenje adaptera ELPAP10 Wireless LAN Key.

Funkcija podijeljenog ekrana (split screen) omogućava istovremeno emitiranje s dvaju različitih izvora.

Cjelokupna gama novih projektora dostupna je na tržištu od 1. rujna 2015.