DOMAĆI WEB

Pogledajte kako izgleda novi Buliding-body.com!

31.08.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Domaće web odredište posvećeno kulturi izgradnje tijela, fitnessu, ispravnom vježbanju, prehrani i dodacima prehrani prošlo je kroz opsežan redizajn

Web odredište building-body.com djeluje od 2007. godine. Okuplja 30 autora i stručnjaka iz raznih područja. Prema njihovim podacima, imaju više od sto tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno (74 posto su stari između 18 i 34 godine) i 15 tisuća aktivnih forumaša.

'Nebrojeno puta čuli smo kako se za mijenjanje loših navika ne treba čekati 1. siječnja, prvi u mjesecu ili idući ponedjeljak, nego da se krene - odmah! Tako je bilo i s portalom.

Čim smo iskristalizirali viziju kako building-body.com može dosegnuti puni potencijal, pao je i prvi nacrt novoga weba. To je samo prvi korak prema ostvarenju punog potencijala – pred nama su redizajn foruma i predstavljanje novih formata sadržaja kojim želimo dodatno motivirati, informirati i zabaviti naše čitatelje', kaže Anja Vujević, glavna urednica building-body.com


Najvažnija promjena je to što više nema web trgovine, već su usmjereni samo na sadržaj i forum. Poboljšana je struktura weba kako bi se korisnici lakše snalazili po kategorijama te pronalazili sadržaj koji ih zanima. Ujedno je i responzivan. 'Zadržali smo kvalitetan sadržaj i savjete naših stručnih suradnika jer su upravo to razlozi za uspjeh building-body.com portala', dodaje Vujević.

Na redizajnu, koji je dio šire strategije rebrandinga, radio je tim sastavljen od programera, dizajnera, urednika portala i foruma te voditelja web shopa. Radovi su potrajali cijelo ljeto. 'Nećemo stati, nego se odmah bacamo na redizajn foruma', kaže Vujević. Zbog toga još ne znaju koliko će točno cijeli projekt koštati.

Očekuju kako će, zahvaljujući novom izgledu, uskoro udvostručiti publiku.