IDEA KNOCKOUT 2015

Startupovi, zadnja je prilika za osvajanje puta na CES 2016

28.08.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Regionalno natjecanje tehnoloških ideja bit će održano 1. listopada u Zagrebu, a preostalo je još samo nekoliko mjesta za timove koji će se boriti za putovanje za dvoje u Las Vegas na sajam CES 2016, u paketu s izlagačkim štandom

Ukoliko timski radite na nekoj ideji - bilo da se radi o softveru, hardveru, internetskom servisu ili nečem desetom - sada je zadnja prilika da ispunite obrazac na www.ideaknockout.com kako biste bili u prilici natjecati se za priliku za odlazak u Sjedinjene Države i susret sa svjetskim investitorima, predstavnicima tehnoloških medija medija i tisućama mogućih partnera i kupaca.

Časopisu Bug u organizaciji putovanja i natjecanja pomažu nam sponzori. Glavni pokrovitelj 'Idea Knockouta 2015' je Hrvatski Telekom, a sponzorsku podršku pružaju još i Zagrebačka banka, Allianz osiguranje i Visoko učilište Algebra.

Upravo će predstavnici Algebre u danima prije održavanja samog 'Idea Knockouta 2015' svim timovima koji će nastupiti besplatno ponuditi mentorstvo kroz koje će se natjecatelji profesionalno moći pripremiti za predstavljanje pred žirijem.


Sastav žirija 'Idea Knockouta 2015' ostat će u tajnosti do samog održavanja natjecanja, a regularnost natjecanja nadgledati će Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, koji je i zastupnik CES-a za naše krajeve.

Ako se i nećete natjecati za dvije povratne aviokarte u Las Vegasu, hotelski smještaj u Las Vegasu, putno osiguranje tijekom tog putovanja te izlagački štand na CES-u 2016, pozvani ste da bodrite svoje favorite tijekom njihovog nastupa pred žirijem, postavite im pokoje pitanje te razgledate izložbu tehnoloških projekata svih natjecatelja, u Kinu Europa u Zagrebu, 1. listopada, od 10 sati. Ulaz je besplatan.