30 DANA 'AJFONAŠIMA'

Samsung želi ugrabiti vlasnike iPhonea besplatnim testiranjem

23.08.2015 u 06:18

Bionic
Reading

Nedugo nakon što su otkrili modele Galaxy Note 5 i S6 edge+, u Samsungu su očekivano pokrenuli pravu marketinšku lavinu. U sklopu nje se nalazi i promocija nazvana 'Ultimate Test Drive', koja vlasnicima iPhonea omogućava gotovo besplatno (1$) testiranje novih uređaja do 30 dana

Ovaj dio 'vlasnicima iPhonea' vrijedi stoga što je ponuda dostupna samo korisnicima iPhone uređaja koji posjete stranicu SamsungPromotions.com na njihovom uređaju.

'Za samo jedan dolar možete isprobati naše najnovije Samsung pametne telefone punih 30 dana bez ikakve obveze. Vaš testni paket će sadržavati uređaj koji ste odabrali, aktiviranu SIM karticu i korak-po-korak vodič za rundu testiranja', navode u Samsungu.


Ponuda je za sada ograničena samo na SAD. S obzirom na to da južnokorejski div sve pažljivije usmjerava resurse (čemu svjedoči i nedostupnost određenih modela pametnih telefona na nekim tržištima) u svom poslovanju, veliko je pitanje hoće li se ciljati i na druga tržišta ovakvim ili sličnim akcijama.

S druge strane, jasan je i tajming ovakve promocije - jer će Apple za nekoliko tjedana otkriti novu generaciju iPhone uređaja, a oni neodlučni će barem imati priliku testirati i konkurenciju.