ZENPAD 7.0 I 8.0

Asus predstavio dva nova luksuzna tableta

30.07.2015 u 12:14

Bionic
Reading

Ako tražite da vaš tablet ima klasu i stil, nove Asusove prijenosne uzdanice ZenPad 7.0 i ZenPad 8.0 mogle bi biti prava stvar za vas

ASUS je predstavio ZenPad 7.0 i ZenPad 8.0 , 7-inčne i 8-inčne Android tablete. ZenPad je dostupan u dvije veličine, s Wi-Fi mrežom i opcijskom LTE/3G spojivošću. Tabletov izgled inspiriran je prepoznatljivim dizajnom Zena. Čistih linija, reljefne kožne maskom i izgledom inspiriranim modnim dodacima poput torbica ili novčanika, ZenPad ima izgled koji je jedinstven među mobilnim uređajima.

Ergonomski zaobljeni rubovi čine da ZenPad bude jednostavan i lak za nošenje, a dodatno je zaštićen metalnim okvirom. Dostupan je u tri boje: crnoj, bijeloj i metalik.


Pokreće ga 64-bitni procesor quad-core Intel Atom x3. Njegova stražnja stražnja PixelMaster od osam megapiksela i prednja kamera od dva MP omogućuju korisnicima snimanje fotografija, videosadržaja i selfija u mnogim ekstremnim situacijama, uključujući čak i onoj pri niskoj razini svjetla.

ZenPad dolazi s OS-om Android 5.0 Lollipop i ima novo mobilno korisničko sučelje ASUS ZenUI koje je temeljeno na (citiramo) konceptu slobode, povezanosti i osobnog izraza. Kao prvo potpuno prilagodljivo sučelje na svijetu, ZenUI pruža naprednu funkcionalnost s modernim, čistim dizajnom koji sortira informacije naprijed i na centru zaslona za jednostavnije korisničko iskustvo.