ZABAVA IZ VARAŽDINA

Zaigrajte zaraznu domaću igru Endless Sky

28.07.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Izuzetno raduje da se domaće programerske snage nezaustavljivo bore za proboj na tržištu mobilnih igara, a igra Endless Sky, namijenjena mobilnim uređajima, najnoviji je primjer toga

Domaća ekipa iz Varaždina koja se u Googleovom dućanu aplikacija identificiraju kao CroHack prije nekoliko dana krenula je u pohod na mobilne uređaje korisnika Androida diljem svijeta. Predstavili su igru Endless Sky, svojevrsni klon prošle godine megapopularnog Flappy Birda, no uz podosta dodatnih elemenata.

Cilj je igre već poodavno poznat - dodirivanjem zaslona lika morate održati u zraku te voditi kroz cijeli niz raznovrsnih prepreka sakupljajući istovremeno dijamante i obavljajući slične radnje. Igru je moguće zaigrati u tri načina - klasičnom, prolazeći kroz portale te multiplayerom

Pogledajte kako izgleda Endless Sky.

Domaća igra Endless Sky

CroHack je omogućio i igranje glasovnim upravljanjem, a što igru dulje igrate, dobit ćete nove mogućnosti i skrivene razine igre.

Endless Sky besplatan je, no očekujte da će vam se prikazivati reklame.

Igru je moguće besplatno skinuti s Googleovog dućana aplikacija, a uskoro bi se navodno trebala pojaviti i u verziji za iOS.