QI STANDARD

Ovaj Samsungov monitor može bežično puniti mobitele

30.07.2015 u 14:38

Bionic
Reading

Samsung je ovih dana otkrio SE370, njihovim riječima prvi monitor s integriranom mogućnosti bežičnog punjenja uređaja po Qi standardu. Pored ostalih modernih značajki i kvalitete prikaza, ovim monitorom će se (možda) i smanjiti nered na stolu

'Tehnologija bi trebala podržavati naše aktivne živote, a ne miješati se u njih. Naši potrošači se sve više oslanjaju na mobilne uređaje kako bi dobili informacije i komunicirali s drugima. S obzirom na to, želimo im pomoći tako da svoje mobilne uređaje koriste na pametniji način i bez potrebe za neredom na stolovima', rekao je Seok-gi Kim, viši potpredsjednik Visual Display Business odjela u Samsung Electronicsu.

'Kroz integraciju tehnologije za bežično punjenje, naš inovativni SE370 monitor značajno poboljšava učinkovitost, praktičnost i povezivost na poslu i kod kuće', dodao je.


Dok se drugi monitori oslanjaju na dostupnost niza USB priključaka namijenjenih punjenju gadgeta, SE370 serija monitora integrira mogućnost bežičnog punjenja u samo postolje, a korisnici tek trebaju nasloniti uređaj na označeno područje kako bi se automatski počelo punjenje.

Pored toga, novi monitor omogućava lakši i ugodniji rad u različitim uvjetima. Bilo da je riječ o produktivnosti, igranju ili opuštanju, SE730 integrira neke od bitnijih tehnologija i mogućnosti prikaza kako bi stvari bile optimalne. Unutar nove serije računalnih monitora dostupna su dva modela, dijagonala 23,6" i 27".

Ovaj Samsungov monitor može bežično puniti mobitele