NOVITETI

Stigli novi Sonyjevi 4K UHD televizori

25.07.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Novu liniju 4K UHD Android televizora čini 12 različitih modela te modelu Bravia X90, tankom 4,9 milimetara. Kombiniraju Android TV s novim responzivnim korisničkim sučeljem

4K procesor X1 donosi, tvrde u Sonyju, potpunu jasnoću svemu što gledate: 4K sadržaju, HD-u, SD-u ili internetskim video-zapisima niže rezolucije.

Svaki je izvor inteligentno analiziran kako bi se osigurala potpuna razlučivost 4K tehnologije, a SD i HD su unaprijeđeni u gotovo 4K kvalitetu. Šum slike je umanjen, a kontrast dinamično ojačan radi realističnog doživljaja.

Android TV, kao novost ove godine, omogućava da sve što volite raditi na vašem tabletu ili pametnom telefonu sada možete prenijeti na veliki ekran.

Pomoću mikrofona ugrađenog u daljinski upravljač responzivan na dodir glasovno upravljate svojim televizorom, a zahvaljujući opciji Google Cast prenosite sadržaj sa svog pametnog telefona ili tableta na svoj televizor.


Novo responzivno korisničko sučelje - One-Flick Entertainment - omogućava pretraživanje televizijskih kanala, internetskih video-zapisa, fotografija i ostalog sadržaja.

Ovogodišnja Bravia je znatno tanja. Model X90C otkriva novi "Floating Style", tanak 4,9 milimetara.Zvuk visoke rezolucije debitira na televiziji u 2015. godini na X94C i X93C modelima, a odnosi se na svaki zvuk koji je kvalitetom iznad CD kvalitete, dok DSEE HX zvuk svega što slušate - glazbe, dijaloga i drugog - automatski podiže na kvalitetu visoke rezolucije.

Nova serija Sonyjevih Bravia 4K i FHD televizora dostupna je u Europi od srpnja 2015. godine.