POČELO ODBROJAVANJE

Evo zašto je vrijeme za nadogradnju na Windows 10

21.07.2015 u 09:22

Bionic
Reading

Manje od deset dana preostalo je do početka dostupnosti Windows 10 OS-a za računala. Microsoft je stoga odlučio pokrenuti i službenu kampanju u kojoj novu generaciju Windows operativnog sustava predstavlja kao nešto već poznato - ali i modernizirano

Prvi takav filmić opisuje 'zašto je Windows 10 najbolja kombinacija Windows sustava koje korisnici već poznaju', pri tom se naravno osvrćući na Windows 7 i Windows 8 - i naravno, Start izbornik(e). Korisnici koji su Windows 8.x zaobišli zbog nepostojanja 'starog' izbornika, sasvim sigurno će cijeniti njegov povratak u hibridnoj varijanti, koja kombinira i nadograđuje mogućnosti iz oba spomenuta sustava.

Pored spomena i prikaza hibridnog izbornika, softverski div iz Redmonda naglasio je i to da će nadogradnja biti besplatna:

10 razloga za prelazak na Windows 10: upoznatost

Kako se približava 29. srpnja i službeni početak dostupnosti Windows 10 OS-a van Insider Preview izdanja, Microsoft bi trebao otkrivati još više promotivnog materijala. Dio njega je objavljen naknadno, a tiče se nekih segmenata u kojima je 'desetka' budućnost računala. 'Windows vas prepoznaje, odgovara vam i uči s vama. Dobrodošli na ljudskiji način rada', stoji u promo isječku u kojem glavnu ulogu imaju bebe:

21.7.2015. - 10:30

Objavljen je i drugi od deset filmića koji se bavi razlozima za prelazak na Windows 10, a bez iznenađenja se bavi virtualnim pomoćnikom Cortana: