STIŽE S KAMERICOM

Procurili detalji vezani uz sljedeći Apple Watch

19.06.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Apple Watch 2 stiže s FaceTime kamericom, Wi-Fi povezivanjem bez potrebe za korištenjem iPhonea, istim trajanjem baterije i modelima cijene više od 1.000 dolara, saznaje stranica 9to5mac

Prva generacija nosivog gadgeta iz Applea tek je ugledala svjetlo dana, no više izvora kojima je poznat razvoj situacije u Cupertinu za 9to5mac navode kako su planovi za sljedeću generaciju gadgeta za 2016. godinu već prilično razvijeni.

Iz cijele priče je posebno zanimljivo da će Apple nadodati hrpu noviteta i mogućnosti na svoj smartwatch, ali će punjenje svaku večer biti neizostavno baš kao i sada. Apple je proveo anketu na tržištu i zaključio kako je većina potrošača spremna puniti uređaj svaku večer.


FaceTime kamerica će služiti za video-pozive, a bit će smještena u okviru uređaja. Ipak, ako testiranja pokažu da je potrošnja prevelika, postoji mogućnost da će ovo pričekati na treću generaciju uređaja. Apple Watch 2 će i dalje izgledno tražiti vezu s iPhoneom - no trebao bi biti mnogo samostalniji, posebno po pitanju osnovnih komunikacijskih mogućnosti.

Apple navodno radi i na još više verzija uređaja, pored postojećih Sport, Steel i Edition modela. Više o svemu na izvornom linku