CISCO I TVZ

Evo besplatne IT edukacije, prijavite se!

02.06.2015 u 14:33

Bionic
Reading

Cisco Systems Hrvatska i Tehničko veleučilište u Zagrebu nude program edukacije 'IT Essentials - Osnove informacijskih tehnologija' besplatno na hrvatskom jeziku

Program 'IT Essentials' obrađuje osnovne teme vezane uz instalaciju, korištenje i održavanje računala te u konačnici priprema polaznike za polaganje međunarodno priznatog certifikata CompTIA A+.

Tehničko veleučilište u Zagrebu je u sklopu EU IPA projekta 'Razvoj međužupanijskog e-learning sustava za ustanove za obrazovanje odraslih' provelo pilot projekt programa 'Osnove informacijskih tehnologija' s 28 nezaposlenih osoba, od kojih se 10 osoba zaposlilo tijekom i nedugo nakon završetka projekta.

Program je pogodan za različite tipove srednjih škola, u gimnazijama za učenike 3. i 4. razreda kao vrijedan i praktičan dodatak općem znanju te u tehničkim strukovnim školama kao podloga za rad na postojećim predmetima.


Osim samog programa, profesorima i učenicima stoji na raspolaganju sustav za udaljeno učenje NetSpace, u kojem se nalaze brojni materijali i dodatni programi za učenje. Tehničko veleučilište u sklopu projekta želi ponuditi svim srednjim školama u Hrvatskoj besplatnu mogućnost uporabe sustava i programa te omogućiti besplatnu odgovarajuću edukaciju profesora za uporabu sustava.

Besplatnoj edukaciji za 'IT Essentials' profesori će moći prisustvovati od 29. lipnja do 04. rujna ove godine. Prijavite se putem obrasca online najkasnije do utorka, 16. lipnja. Svi zainteresirani profesori biti će kontaktirani s detaljnim informacijama.