DIGITAL TAKEOVER

Hoće li video oglašavanje na webu biti jače od TV-a?

25.05.2015 u 12:59

Bionic
Reading

Digital Takeover, treće okupljanje digitalnih stručnjaka, bit će održano u zagrebačkoj kavani Johann Franck 28. svibnja, s početkom u 16 sati. Tema će biti modeli oglašavanja online, uspon online videa kao i razlozi uzleta nove generacije news portala

Susret će otvoriti predstavnici Imagine TV-a, koji će otkriti zašto online video oglasi doživljavaju globalnu ekspanziju. Osim vlastitih iskustva u radu na platformama Styria grupe, težište predavanja bit će na trendu koji polako dolazi i u Hrvatsku, a radi se o dominaciji oglašavanja u video obliku na webu u odnosu na televizijsko reklamiranje.

Na temu 'Express.hr - portal nove generacije čitatelja', urednica portala Merita Arslani otkrit će zašto je nespecifičan sadržaj koji odskače od klasične internetske forme pronašao put do publike.


Zaključno predavanje održat će Saša Marković, direktor medija agencije Starcom MediaVest Hrvatska, koja je proglašena najboljom medijskom mrežom na festivalu 'CannesLions' prošle godine.

Govorit će o rezultatima koje je moguće ostvariti inovacijama unutar klasičnih formata online oglašavanja. Na konkretnom primjeru aktualne kampanje prezentirat će nove i inovativne digitalne ali kreativne online modele oglašavanja te otkriti zašto vjeruje da su iskustva korisnika u online oglašavanju važna.