G4 STYLUS i G4C

LG otkrio još noviteta u G4 seriji smartphonea

20.05.2015 u 15:00

Bionic
Reading

Pored nedavno otkrivene perjanice G4, LG je najavio kako će linija G4 uređaja biti nadopunjena i modelima G4 Stylus i G4c. Dok je model Stylus nešto veće dijagonale i stiže uz pripadajuću olovku za upravljanje sadržajem, model G4c predstavlja kompaktnije izdanje perjanice

G4 Stylus je uređaj dijagonale 5,7", a uključuje Rubberdium Stylus, koji služi za lakše stvaranje bilješki i crtanje na prostranom zaslonu, priopćava LG. LG G4c je pak kompaktni model dijagonale 5", ali donosi brojne premium značajke i stil uređaja G4.

Phablet izdanje G4 stiže uz četverojezgreni čip radnog takta 1,2GHz za LTE verziju tj. osmojezgreni čip radnog takta 1,4GHz za 3G verziju. 5,7-inčni zaslon je HD IPS uz 258ppi. U uređaju se nalazi još 1GB radne memorije i 8GB spremišnog prostora proširivog microSD karticama. Glavna kamera je 13-megapikselna, a prednja je od 5MP. G4 Stylus nasljeđuje značajku super brzog laserskog automatskog izoštravanja, kakva se može pronaći na prijašnjim pametnim telefonima iz G serije.

Kompaktno izdanje G4 pak stiže uz četverojezgreni čip takta 1,2GHz, uparen s 1GB radne memorije i 8GB spremišnog prostora (uz microSD proširivost), a 5-inčni zaslon je također u HD IPS izvedbi uz 294ppi.

LG G4 Stylus i G4c će na ključnim strateškim tržištima biti predstavljeni u sljedećih nekoliko tjedana. Cijene i operateri bit će objavljeni naknadno za svako lokalno tržište zasebno.