VIKEND RADIONICA

ZIP će vam pomoći lansirati startup

28.04.2015 u 13:46

Bionic
Reading

Zagrebački inkubator poduzetništva pokreće 'ZIP Idea Bootcamp', vikend radionicu za sve koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali ne i odgovarajući tim, kao i za one koji bi rado sudjelovali u startup projektima, ali nemaju ideju za kojom izgaraju

Iz ZIP-a najavljuju dva dana prepuna ideja i sudionika spremnih na intenzivan rad uz pomoć mentora koji su vrsni stručnjaci na području poduzetništva, financija i startupova.

ZIP će pružiti resurse pomoću kojih će sudionici 'Idea Bootcampa' svoje ideje moći postaviti na noge - od mentora spremnih na pomoć pa sve do mogućnosti da se među ostalim sudionicima sastave timovi za realizaciju ideja.

Prvi dan će biti rezerviran isključivo za sklapanje timova i rad na idejama, koji će uključivati sastavljanje poslovnog i marketinškog plana, te razradu poslovnog modela.


Slijedećeg dana će, temeljem dovršene idejne razrade, biti nagrađena dva tima. Prva nagrada je mobitel/tablet, a druga uključuje izravan ulazak u ZIP-ov inkubator, u kojem tim može nastaviti raditi na ideji i pokrenuti vlastiti startup.

Dvodnevni događaj će započeti prezentacijom ideja u subotu, 23. svibnja nakon okupljanja sudionika u 9 sati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7. Prijave su moguće putem sustava Entrio, zaključno do 20. svibnja. Ovisno o zanimanju i zadovoljstvu polaznika, ovakvih bi događanja moglo biti više, kažu u ZIP-u.

Više:ZIP