NOVITETI

Opa, Iskon pokrenuo web-shop!

28.04.2015 u 07:02

Bionic
Reading

Trenutna ponuda sadrži televizore, igraće konzole Playstation, pametne telefone, tablete i prijenosna računala. Koristite li Iskonove usluge, dobit ćete popust

Uz razne elektroničke uređaje - poput pametnih telefona, prijenosnih i tablet računala, igraćih konzola i monitora - Iskonov webshop nudi dodatnu opremu poput korisnih kućanskih dodataka koji rješavaju problem provlačenja TV kablova ili pojačivača signala koji će wi-fi dovesti do najudaljenijih točaka u stanu ili kući.

Novi i postojeći korisnici prilikom odabira Iskonovih usluga sada imaju mogućnost odabrati popust na kupovinu u webshopu do čak 700 kuna, ovisno o odabranom paketu interneta, telefona i televizije.

Iz ponude se trenutno izdvaja LG Ultra HDTV 4K televizor, koji uz Iskonov popust od 700 kuna ima najnižu cijenu od 3.299 kuna, to jest 275 kuna mjesečno.
U web-shopu možete kupovati i ako niste korisnici Iskonovih usluga, no bez mogućnosti korištenja dodatnih popusta.

'Značajni popusti na webshopu su nova pogodnost za korisnike, uz što smo kupcima osigurali besplatnu dostavu do kućnih vrata. Omogućili smo i plaćanje do 12 rata bez kamata kreditnim karticama, koje najčešće koristimo prilikom online kupovine', pojasnio je Iskonov direktor marketinga i strategije Krešimir Madunović


Omogućena je i jednostavna kupovina pristupa Iskon.TV Playeru, aplikaciji za praćenje televizijskih kanala na mobilnim uređajima.

Iskon je, u suradnji s jednim od najčitanijih hrvatskih news portala, proveo i malu anketu o e-trgovinama, u kojoj je 735 anketiranih osoba izdvojilo cijenu, kvalitetu i brzinu dostave kao kriterije na koje obraćaju najviše pozornosti prilikom e-kupovine. Istraživanje nije provedeno na reprezentativnom uzorku.