SULUDI TEST

iPhone 6 je bolji od Galaxyja S6. Ako ih kuhate

24.04.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Vječna borba zaljubljenika u Apple i onih koji štuju Samsung dobila je jednu novu dimenziju. Jedan 'inovativan' korisnik odlučio ih je testirati u kipućoj vodi

Ako ste se ikada pitali što će se dogoditi ako iz nekog samo vama znanog razloga odlučite skuhati svoj mobitel, niste trebali previše razmišljati - uređaj će postati neupotrebljiv. No ako ste se kad dokono zapitali koji će uređaj bolje podnijeti test kuhanja u vodi, iPhone 6 ili Samsung Galaxy S6, evo odgovora.

Korisnici na YouTubeu bilo u vlastitom aranžmanu bilo da to čine za potrebe testiranja u redakcijama u kojima rade, stalno objavljuju testove mobitela i gadgeta svih vrsta. Ovaj je jedan od najradikalnijih na koji smo naišli, a uključuje kuhanje u vodi.

Usporedni test - Galaxy S6 vs iPhone 6

Kao što ste vidjeli, Apple iPhone 6 pokazao se boljim iako je potpuno neupotrebljiv, baš poput Samsunga Galaxy S6. Savjetujemo da ni u kom slučaju ne isprobavate nešto slično jer ćete uništiti uređaj te vas upućujemo da pročitate našu recenziju mobitela Samsung Galaxy S6 edge, koji nas je oduševio.