SAMSUNG DEMONSTRIRA

Galaxy S6 i S6 Edge nisu neuništivi, ali su itekako otporni

12.04.2015 u 07:32

Bionic
Reading

'Ovo je Samsung. Naravno da uređaje u potpunosti testiramo prije nego ih pustimo na tržište', uvjerava potrošače Samsung u novom promotivnom filmu, u kojem demonstriraju kontrolirani test puštanja uređaja s određene visine na tvrdu podlogu. Potrošače i analitičare je zabrinulo to što se Samsung odlučio na dvije staklene površine na svojim novim uređajima...

Čini se kako razloga za brigu uistinu nema. Pri uobičajenom korištenju uređaja ne bi smjelo biti problema, a trebali bi izdržati i kakav pad. Naravno, sve ovisi o uvjetima i Samsung navodi kako uređaji nisu neuništivi, no aluminijski okvir i sendvič od Gorilla Glass 4 stakla nove perjanice čini prilično izdržljivima.

Kad su posrijedi udarci na rub uređaja, kod kojih obično dolazi do raspadanja stakla, poseban aluminijski okvir na Galaxy modelima S6 i S6 Edge je izveden tako da apsorbira prvi udarac. 'Uređaji će se slomiti ako se tko dovoljno potrudi da to napravi, no jednako tako će se slomiti i sat, ili vjetrobransko staklo na vašem automobilu', zaključuje Samsung, dodavši da su vrlo ponosni na otpornost svojih novih modela.


Bolne testove koje prolaze novi modeli je moguće vidjeti u nastavku: