PO POUZDANOSTI

Asusova računala za poslovna okruženja na vodećem mjestu

29.03.2015 u 08:32

Bionic
Reading

Asus priopćava kako su nedavno dobili priznanje iz Nacionalnog centra za ispitivanje računala (NCTC) istraživačkog instituta u Kini da su njihova računala iz ASUS PRO B serije iznimno impresivna po MTBF (Mean Time Between Failures) rejtingu. BM, BP i BT serije računala tako su zahvaljujući kvaliteti komponenti osigurala MTBF vrijednost od preko 630 tisuća sati

ASUSPRO stolna računala svoju izvanrednu pouzdanost i izdržljivost duguje nevjerojatno strogom procesu testiranja, navode iz kompanije, dodavši da su svi uređaji podvrgnuti testovima kvalitete prije nego se nađu u rukama krajnjih korisnika. To uključuje test buke, vibracije, otpornost na padove i termičke šokove. Istovremeno se odrađuju i testovi vezani za izdrljivost rigoroznih uvjeta transporta i habanja tijekom kontinuirane uporabe.

'MTBF rejting za stolna računala često se uzima u obzir tijekom procesa nabave od strane tvrtki i javnog sektora. S ovim impresivnim rezultatom, ASUSPRO B-serija PC-jeva učvrstila je svoju konkurentnu poziciju među ostalim proizvođačima po pitanju pouzdanosti za komercijalna stolna računala', stoji u priopćenju.