MX MASTER

Novi Logitechov miš može se spojiti s tri uređaja odjednom

27.03.2015 u 06:01

Bionic
Reading

Bežični miš MX Master optimiziran je, kažu u Logitechu, za upravljanje s iznimnom preciznošću, a namijenjen je onima koji rade na više zaslona, uređaja ili operativnih sustava

Oblik miša omogućuje ispravan položaj ruke i dlana pri radu. Ima kotačić prilagodljiv na brzinu kojim možete automatski prebacivati s opcije click-to-click na hyper-fast scrolling te jedinstveni kotačić za listanje i prebacivanje stranica.

Moguće ga je povezati s računalima pogonjenim Windowsima ili Macove putem priloženog prijemnika Logitech Unifying ili tehnologijom Bluetooth Smart. Može ga se upariti s do tri uređaja, omogućujući rad na desktop, prijenosnom ili tablet računalu. Prebacivanje između uređaja obavlja se pomoću tipke Easy-Switch. Pored toga, ima tipku kojom se mogu i prilagoditi ponavljajuće kontrole na Macovima.


Softver Logitech Options omogućuje prilagodbu tipki i akcija koje vam najviše odgovaraju, a Logitech Darkfield Laser nudi praćenje na bilo kojoj površini, uključujući staklo i visoko sjajne površine.

MX Master ima punjivu bateriju koja traje ovisno o korištenju do 40 dana, a indikator svijetla će vas obavijestiti kad se baterije trebaju napuniti. Četiri minute punjenja trebalo bi biti dovoljno za jedan dan korištenja, a miš možete koristiti i za vrijeme punjenja.

Dio je linije koja uključuje MX Revolution i Performance MX. U trgovine stiže tijekom travnja, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 769 kuna.

A behind the scenes look at the Logitech MX Master wireless mouse