ZGODNO I JEDNOSTAVNO

Pomoću Booking Now aplikacije sredite smještaj za tren

06.03.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Bilo da je u pitanju spontano putovanje, poslovni sastanak dogovoren u zadnji trenutak ili nešto treće što traži brzu i što jednostavniju pretragu za smještajem, aplikacija Booking Now stiže u spas. Ova mobilna aplikacija sada je dostupna i u Hrvatskoj, a njeno korištenje je uistinu perolake kategorije

Posrijedi je aplikacija unutar koje je moguće pretraživati više od 600 tisuća smještajnih objekata diljem svijeta, uz prilično jasne i jednostavne parametre za korisnika. Nakon kratke registracije u kojoj valja upisati e-mail te lozinku, korisnik se može uputiti u pustolovinu pretraživanja smještaja.

Booking.com se ne šali kada navodi da je savršeno odredište svega par dodira ekrana udaljeno od korisnika. Ipak, u obzir aplikacija pri pretraživanju uzima mnogo više od lokacije - recenzije, budžet, broj gostiju i zahtjeve korisnika:



Prema podacima Booking.com-a, gotovo polovina rezervacija unutar 48 sati diljem svijeta napravljena je putem mobilnih telefona pa je lako zaključiti da će ovakvo rješenje igrati još značajniju ulogu za korisnike iOS uređaja.

Aplikaciju Booking Now je moguće preuzeti preko booking.com (stranica će poslati SMS s linkom za preuzimanje) ili izravno s Apple App Storea