TRY&BUY

Sada je lakše isprobati Iskonove usluge

02.03.2015 u 18:03

Bionic
Reading

Iskonovi korisnici ovog će proljeća moći birati između probnog razdoblja ili 24-mjesečnog popusta na uslugu, uz nove brzine interneta koje idu do 50 Mbps u downloadu i 10 Mbps u uploadu

Try&Buy je tromjesečno probno razdoblje tijekom kojeg možete pratiti Iskonove pakete interneta, telefona i televizije bez obaveze. Dok traje probno razdoblje plaćat ćete račune, ali bez izlazne naknade u slučaju eventualnog raskida ugovora.

Popust je dostupan uz pakete koji uključuju nove brzine interneta do 20/5, 30/5 ili 50/10 Mbps, a vrijedi i za postojeće Iskonovce koji žele unaprijediti iskustvo superbrzog surfanja u svojem domu ili uredu.

Ponudu prati kampanja, u sklopu koje je predstavljen i novi slogan Iskona: 'Ideje iz bliske budućnosti'.


Iz novog slogana je proizišao i Iskon lab, mjesto na kojem Iskonovci neumorno osmišljavaju i ispituju nove komunikacijske mogućnosti. U laboratoriju je rođena i serija reklamnih spotova koji prate aktualnu proljetnu ponudu.

Duhovito eksperimentiranje s pojmovima telepatije, telekineze i teleportacije potpisuje agencija Senor, dok se u ulozi glavnog junaka, ujedno i pokusnog kunića Iskonovih labovaca, nalazi kazališni, filmski i televizijski glumac Luka Petrušić

Više: Iskon

Iskon teleportacija